Ki az a Mátyás Sanyi

Itt most nem a szokásos mit csinálok, hogyan csinálom cuccot fogod olvasni, mert ha erre az oldalra eljutottál, akkor valószínű, hogy már tudsz rólam valamennyit. Legalábbis remélem. Ha nem akkor olvassd el ezt a pár sort.  xD

Sztori...

Nagyon hálás vagyok a támogatásért… ez a cég nem jöhetett volna létre, ha… xD Ne aggódj nem ezeket fogom itt leírni. 

Na most komolyan, már jóideje gondolkoztam vállalkozáson. Csak mindig volt valami/valaki ami miatt nem kezdtem bele az adott bizniszbe.  Aztán jött egy válás és az új élet. Most éreztem azt, hogy igen van keresnivalóm a vállalkozói életben. Sőt, imádom!  Na meg persze azért sokat is tanultam közben, hogy legyen alapja annak, hogy én segíteni akarok más cégenek.

Eredetileg vendéglátós vagyok. De MLM-eztem is egy kicsit, mert ugyen az nem is ember aki ezt nem csinálta. xD Az mondjuk megtanított egy csomó olyan skillre amit most is hasznosítok. Voltam házaló ügynök egy telekommunikációs cégnél. Szerződéseket hosszabítottunk az előfizetőkkel. Na itt megint felszedtem pár hasznos tulajdonságot. Aztán területi képviselősködtem egy szerszámgyártó cégnél. Dolgoztam hajón, meg Tirolban is. Kicsit elegem van/volt a vendéglátásból. Meg közben el is váltam… 

Na ha még olvasod, akkor innen kezdődik a vállalkozásom érdemi része. Elkezdett foglalkoztatni a weboldal készítés. De programozni nem tudok, és nem is akarok megtanulni. Kézenfekvő volt a WordPress. Meg is tanultam tisztességesen. Vendéglátós meló melett. (valóban köszönetet kell mondjak a páromnak, mert mindenben segít és támogat). Ez egy értékes és jól eladható tudás. A mai napig imádom csinálni. DE!!! 

Nem akartam magam csak weboldal készítőnek pozicionálni, mert abból van elég. Nagy az árverseny. Hiába csinálok szép, marketing szempontok szerint felépített weboldalakat, ha az ügyfél azt mondja, hogy a szomszéd Pistike megcsinálja egy Kóláért meg 5000 Ft-ért. Ezzel nem akarok verenyezni. 

Szeretem a marketinget. Te lehet, hogy nem és megértem. Annyi GURU, megannyi ötlet, technika, stratégia és megoldás van, hogy azon egy cégvezető nem igazodik el. Meg valjuk be, Te mint vállalkozó nem is kell hogy tudd, hogy hogyan kell hirdetni, milyen stratégia szerint kell megtervezni egy kampányt. Vagy, hogy melyik marketing csatornát érdemes használnod. Stb,stb,stb… 

Ezért vagyok Én. Te csak foglalkozz azokkal a feladatokkal a cégedben amikhez értesz és szereted is csinálni. Én nem mondom azt magamról, hogy marketing GURU vagyok. Az országban csak egy pár ember van akire azt lehet mondani, hogy TOP szinten van a tudása. Nekik viszont tele van a naptárja ügyfelekkel. Nekem (még) nincs tele a naptáram. Viszont azon dolgozom, hogy minél több vállalkozásnak segítsek a marketingben. 

Na sikerült is végigolvasnod. Gratulálok és köszi szépen, hogy szántál egy kis időt rám.

Üdv: Mátyás Sanyi

U.i.: Görgess le és megtalálod az elérhetőségem, ha szeretnél velem dolgozni. 

Hogyan tudsz velem dolgozni?

Egy pár GYIK amiket megválszoltam.

Teljes online megjelenés a cégednek. Legyen szó egy bemutatkozó weboldalról a cégednek vagy egy webshopról, hogy növeld az eladásaidat.  Fontos! Csak WordPress weboldalakat csinálok de NEM sablonokkal dolgozom. 

Ha kicsit is érdekel a marketing, akkor tudod, hogy a hirdetésekből NEM a főoldalra irányítjuk az érdeklődőket. Erre jó egy Landing oldal. Bonyolultságtól függően akár 48 óra alatt elkészül a kampányodhoz designben és tartalomban igazodó Landing Page

Ha van marketingesed vagy Te csinálod a céged marketingjét, de szeretnél egy külsős véleményt is meghallgatni, akkor ebben segítek neked. 

Ha nincs időd a marketingre vagy nem akarsz felvenni egy alkalmazottat (elég sokba fáj egy ilyen munkatárs), akkor itt a megoldás. Ez az együttműködés levesz a válladról rengeteg marketing feladatot. (hirdetéskezelés, FB & Instagram&LinkedIn posztok, offline marketing, online marketing, elemzés, analytics) 

A teljes hirdetési fiókod kezelésének feladatait átveszem tőled. Megcsinálom a hirdetések célzását, megírom a szöveget és megcsinálom a kreatívot is a hirdetéshez. Majd felügyelem és optimalizálom a hirdetéseket. Heti riportot kapsz az elért eredményekről.

Az ár mindig kényes kérdés. Téged is nyilván érdekel, hogy mennyi az annyi. Pontos árat nem tudok neked mondani, mert sok tényezőtől függ. A legegyszerűbb ha beszélünk telefonon, elmondod az igényeidet és 23 órán belül kapsz egy ajánlatot. 

Nekem elengedhetetlen a munkámhoz, hogy megismerjelek Téged és a cégedet. Ezért mindenképp a személyes találkozás híve vagyok. Egyeztetünk és megbeszéljük, hogy hol és mikor tudunk beszélni. 

Close Menu